Dragul meu cititior, Apreciez foarte mult că ai găsit cu cale să să citești din când în când chibzuielile mele. În special, mulțumesc tuturor celor ce v-ați abonat să primiți un anunț când posez ceva nou și să vă angajați în dialog.  Iată că a venit timpul să schimbăm puțin lucrurile, în mai bine, sper. Blogul Chibzuieli se mută pe un domeniu propriu.


De ce? Mai multe movire – menționes două mai principale. În primul rând, ca orice emigrant mă mișc în cel puțin două lumi – a celor ce vorbesc engleză și a celor ce vorbesc română. Aș vrea să bloghez pe amândouă libmile, dar nu doresc să amestec blogurile.  Așadar, voi avea două bloguri integrate. Cel în engleză se numește Cross and Resurrection iar cel în română va continua să se numească Chibzuieli. Amândouă blogurile vor fi integrate pa pagina personală la http://www.eugenmatei.ro. În al doilea rând, vreau să am mai multă flexibilitate în configurare.  De exemplu, adesea folosesc texte biblice pe care trebuie să le copies pe blog, pentru a face citirea mai ușoară. Dacă blogul este pe domeniul lui propriu, pot adăuga tot felul de configurații, ca de exemplu, când pui cursorul pe o referință biblică, textul apare imediat, fără să-l mai copiez eu. Desigur, există și alte avantaje, ca de exemplu, nu mai apar reclame pe blog decât dacă le accept eu :).


Unde? Blogul românesc Chibzuieli: http://www.eugenmatei.ro/ro Blogul în engleză Cross & Resurrection: http://www.eugenmatei.ro/blog Pagina principală: http://www.eugenmatei.ro


Ce se întâmplă cu cei ce v-ați abonat să primiți anunțuiri de la Chibzuieli? Înscrierea voastră va fi mutată la noul blog. Dacă ași postat legături pe blogul vostru la Chibzuieli pe WordPress, apreciez dacă schimbați referința la noul post, cu adresa http://www.eugenmatei.ro/ro (alternativ, puteți face referință la http://www.eugenmatei.ro).


Ce se întîmplă cu acest blog? (chibzuieli.worpredss.com)? După 121 de postări și 132 de comentarii, există mutliple referințe la acest blog. Acest blog va rămâne așa cum este, dar de acum încolo va fi static. Toate postările și comentariile respective (toată istoria) sunt de asemenea replicate pe noul blog.


Nu, nu intenționez să încetez să bloghez! Din anumite motive, nu am blogat în Noembrie și Decembrie. Acum, că este un an nou noi chibzuieli ne frământă! :). La revedere pe pagina noilor Chibzuieli!

Advertisement