About

Bine ai venit pe blogul meu!

Cred că în mare măsură social media, mai ales când este folosită pentru a posta lucruri negândite și nesemificative, la repezeală, poate fi doar un fel de supapă de răsuflare pentru cei ce sunt socially challenged.  Asfel, am un fel de alergie la posări de genul twitter, cum ar fi „acum mă găsesc în restaurant,”  „acum cobor pe topogan,” „acum trag apa.”  Desigur, aceasta cu excepția cazului în care trasul apei respective a devenit un moment existențial seminficativ pentru autor.  Deci, nu intenționez ca acest blog să fie de acest gen.

Până acum am ezitat să creez un blog și m-am gândit să public câte ceva mai substanțial precum și unele resurse de studiu teologic pe Communio.  Voi continua să fac acest lucru, dar câte-odată n-am avut altceva mai bun de făcut decât să mă bag în blogul altora, dacă mi s-a părut interesant.  Ca să nu fiu nepoliticos, m-am gândit că dacă vreau să spun ceva mai substanțial, care să permită și altora să comenteze, ar fi bine să nu mă bag ca musca-n laptele altuia, și astfel, mai vrând, mai nevrând, m-am trezit și eu cu acest blog.  Dacă îl găsești folositor, fii binevenit.  Dacă ai ceva de zis cu chibzuință și politețe, de asemenea fii binevenit.  Dacă nu, du-te la blogul tău :).

Cele bune!

Eugen

P.S. Pot fi contactat prin email la ematei[at]communio[punct]org

Alt P.S. Pentru că participanți la discuție m-au întrebat cine sunt – deși cred că cei mai mulți cititori deja știu, iată câteva detalii:

Sunt un român care locuiește în Pasadena, California, USA.  Am absolvit Seminarul teologic baptist (acum Institutul teologic baptist) din București în 1990, după care am venit în Pasadena să studiez la Fuller Theological Seminary. După terminarea școlii am început să lucrez în adminstrație (nu în a preda) la Fuller, în cadrul departamentului Center for Advanced Theological Studies. Dacă doriți să știți mai mult despre mine puteți să mă contactați la adresa de email de mai sus. Apreciez interesul dumneavoastră!

1 thought on “About”

  1. salut! e si o veste
    iar pacea El ne-a dat
    norocul nu e lume
    ci-i har nemeritat

Răspunde